BEAUTY

By Esther kunt u onder andere terecht voor lash lift, wimpers, wenkbrauwen en het verwijderen van gezichts- en beenbeharing.
Door het verven van uw wimpers en wenkbrauwen bent u gedurende 4 weken verzekerd van een mooi en gekleurd resultaat!

PRIJSLIJST

Wimpers verven

€ 15,-

Lash lift*

€ 40,-

Lash lift & verven*

€ 49,50

Wenkbrauwen verven

€ 15,-

Wenkbrauwen verven & epileren

€ 28,-

Wenkbrauwen epileren-/waxen

€ 16,-

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 28,-

Wimpers, wenkbrauwen verven & epileren

€ 35,-

Henna brow**

€ 30,-

Henna brow & wax**

€ 38,-

Waxen bovenlip

€ 12,-

Waxen bovenlip & kin

€ 15,-

Waxen gelaat

€ 45,-

Waxen onderbenen

€ 45,-


Het annuleren van afspraken kan tot 24 uur van tevoren kosteloos gebeuren. Bij annulering binnen 24 uur of het vergeten van de afspraak, ben ik genoodzaakt 50% van het behandeltarief in rekening te brengen.

* Lash lift

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik.

- Perfect gepositioneerde wimpers

- Resultaat van gemiddeld 6 tot 8 weken

- Natuurlijke wimpers lijken langer

- Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem

- Geschikt voor lange en korte wimpers

** Henna Brows
Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.